Pøedešlé  1  2  3 Následující
Cíl & Start

Velké Podìkování & Trocha historie nikoho nezabije

Je veèer, povelikonoèní úterý 6.4. 2010. Velikonoce jsem letos vnímal mnohem intenzivnìji než jindy. Zvláštì pak pojmy Smrt & Vzkøíšení. Být & Nebýt. Web & ???

To byly myšlenky, které se mi vybavovaly nejen v souvislosti s knihou, kterou jsem pøipravil k vydání v roce 1990, kdy historicky první papež Jan Pavel II. prvnì vkroèil na bývalá území Èeského království. (Jan Hus totiž 100 let pøed Martinem Lutherem tak potrápil svými radikálními pravdami papežský stolec, že se z toho Vatikán i zemì Koruny èeské vzpamatovávají dodnes.)

 

 

Na poèátku byla vize

Pøed pár lety jem mìl pøedstavu (viz Zrození www.SEJKOT.com), že na této adrese budou soustøedìny všechny mé aktivity, že pod touto støechou se schová veškerá rùznì rozptýlená èinnost. Och, jak snadné je mít vizi a jak tìžké ji naplnit. Pøíklad? Plamen myšlenky velmi komplexního ideálního webu pøišel v dobì, kdy jsem byl svobodný a bezdìtný. Ve chvílích, kdy bylo tøeba vìnovat se rodinì a malým dìtem, plamínek pohasínal na mnoho mìsícù. Nìkdy jsem si øíkal, že web vlastnì nepotøebuji, práce je dost i tak. Nemohu pøeci øíkat dobrým a stálým klientùm promiòte, vaši zakázku nemohu splnit, právì se vìnuji vlastní webové prezentaci...

 

A tak jsem fotografoval, tvoøil, uèil fotografovat, psal, lektoroval, korigoval, oženil se, poèal 2 dìti, dovedl je do vìku 4 & 6 let a web stále nikde. Nikdy jsem si ale nepøipustil, že se vlastního komplexního webu vzdám. Musel bych se tím vzdát sám sebe, aktivit, které jsem provozoval desetiletí. To jsem nechtìl.

 

 

                                                                    1 / 3