Pøedešlé  1  2 Následující
Obsah SEJKOT.COM

Content is King. Obsah je král. Forma bez obsahu má krátký život. To platí v umìní, v byznysu, politice i v životì.

 

Kdo, kdy a v jaké souvislosti použil vìtu "Content is King" jako první, není známo. Bezpochyby sedí i na internet a webpage www.SEJKOT.com. Oblíbená anglická vìtièka platí pro literaturu, divadlo, výtvarné umìní, politiku i èlovìka samotného. Co by pro nás znamenaly všechny ty telekomunikaèní krabièky vèetnì obøích  plochých 3D HDTV, kdyby nepøenášely obsah? Zajímavý obsah. Protože když ten schází, krachují filmová studia, televizní kanály, mediální impéria, nakladatelství, divadla, galerie, politici, politické strany, státy i civilizace.

 

Obsah webové stránky www.SEJKOT.com je proti tomu mnohem pøehlednìjší. Fotografie Romana Sejkota, CG Art, 3D vizualizace, texty, videa. Je to jednoduché. Ke dni 22.8.2010 stránka www.SEJKOT.com obsahuje asi 1100 fotografií, pøibližnì 100 textù a 20 videí.

 

Aktuálnì je pro vložení vybrán a pøipraven další tisíc fotografií, desítky textù a videí. Sekce IMAGES ale nyní obsahuje i galerie, které jsou obsahovì zanedbané. Galerie Portrét, Móda, Krajina a Zemì jsou také naplnìny minimálnì. Vìtšina fotografií je v archivu, na drivech nebo ve skøíních. Vìci starší deseti let je tøeba naskenovat. Digitálnì fotografuji teprve od roku 2000. Jen osobností, které jsem portrétoval od roku 1985, je mnohem více, než souèasných 36 v sekci Portrét. Minimálnì 100 všeobecnì uznávaných osobností èeká na vložení do galerie Portrét.  

 

 

                                                                     1 / 2