Pøedešlé  1  2 Následující
První kontakt

Vážení hosté, s velkou radostí Vás vítám na www.SEJKOT.com.

Nejsem pouze umìlecký fotograf, jak by se mohlo napøíklad zdát z Googlu

nebo z galerie www.wwg.cz. Vìnuji se i komerèní fotografii, nezapomínám

na fotožurnalistické koøeny a na charitu. Co se nauèím, pøedávám dál 

jako pedagog a lektor.

Adresa www.SEJKOT.com zastøešuje všechny fotografické aktivity Romana Sejkota. Server  www.SEJKOT.com nechce být jen krásným webem a pìknou reklamou pro potencionální klienty. Chce být užiteèný a zábavný i pro širší fotografické publikum. Nechce být neosobní encyklopedií, univerzálním objektivním vládcem nad všemi fotografickými informacemi. Naopak, adresa www.SEJKOT.com by stále mìla mít subjektivní náboj svého tvùrce Romana Sejkota. Dovolte, abych Vás provedl…

 

Klasická èernobílá a barevná fotografie, digitální fotografie, 3D Photography, CGArt, 3D Visualisation, to je obsahem sekce IMAGES. Fotografie, jejich modifikaci, klony a promìny jsou prioritou adresy www.SEJKOT.com.

 

Fotografie je mou láskou a já se považuji za pøítele fotografie. Fotografie se stala mým povoláním, a proto jsou u obrazù v nìkterých sekcích uvedeny ceny. Ceník fotografických služeb je v sekci Pricelist.

 

Každý nemusí kupovat fotografické originály, objednávat fotky do èasopisu, najímat si mì na reklamní kampaò, portrétování, reportáž, nebo tøeba na svatbu. Každý se ale mùže bavit prohlížením fotografií a jejich bodováním ve fotoparádì TOP 12.

 

Sekce Kritik zviditelòuje práce jiných fotografù mnou vybrané. Nevystavuje zde ale pan Kdochce dílo Cochce. Pravidla se jsou uveøejnìna pod tlaèítkem Info.

 

                                                                    1 / 2