Pøedešlé  1  2  3 Následující
BESSER není BETTER

 

"… slibuji, že se budu snažit hýbat zpùsobnì…" Jiøí Besser, 27.10.2011

 

To øekl pomocník kultury ÈR v Národním divadle v Praze pøi pøedávání Cen Ministerstva kultury 2011 pøímo do oèí právì ocenìnému svìtoznámému choreografovi Jiøímu Kyliánovi. Tímto výrokem odstøelil sám sebe pøed tísícovkou pøítomných a dalšími pøed TV poprvé. Proè? Jiøí Kylián (stejnì jako tøeba americká FBI) ví, že když èlovìk lže, pohybuje se jinak, než když mluví pravdu. Jiøí Besser neøekl, že se bude snažit jednat zpùsobnì. Øekl, že se bude snažit hýbat zpùsobnì. Tedy tak, aby zakryl nezpùsobné jednání, což logicky vyplynulo. Od té chvíle jsem už jen èekal, kdy se nìco provalí. Že se to ale provalí tak rychle, to jsem neèekal. Výše popsanou situaci lze vidìt na iVysílání ÈTv (http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10320181537-ceny-ministerstva-kultury-2011/).

 

Podruhé se služebník kultury ÈR odstøelil dne 5.12.2011 na vlastní tiskové konferenci prohlášením o porušení zákona. V majetkovém pøiznání zatajil vilu na Floridì.

 

Potøetí se pomahaè kultury ÈR odstøelil ve chvíli, kdy prohlásil, že se èlenstvím ve spoleènosti Comoros Group, LLC, nijak neobohatil. Jak vìøit tomu, že 2x roènì létal na dovolenou do vily na Floridu zdarma? Cenu podobné dovolené lze snadno vyèíslit.

 

                                                     1/3